datter drept p vestsiden

canada goose norge forhandler Tidlig torsdag morgen offiserer ringte til et leilighetskompleks West Side, canada goose victoria parka fant en mor canada goose victoria og hennes canada goose trillium teenagedatter hadde blitt drept i deres hjem i tredje etasje. canada goose norge forhandler

canada goose outlet norge Officer Simon Drobik, en talsmann for Albuquerque Police Department, sa canada goose jakker herre at detektiver ikke er klare til ringe 31-rige Dustin Brian Montano til en mistenkt eller belaste ham fordi de hadde en sjanse til snakke canada-goose-jakker med ham. canada goose outlet norge

canada goose norge nettbutikk ekte Fra torsdag kveld var Montano i kritisk tilstand ved canada goose norge Medical Center of the Rockies i canada goose jakker dame Loveland, Colo., Iflge en talsmann for Fort Morgan Police Department. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose jakke Drobik kjente ikke forholdet mellom Montano og ofrene, Deborah Martinez, 53, og datteren hennes Irisa Montano, canada goose 17, eller hva motivet for drapene var. Han sa det en pgende underskelse. canada goose jakke

Familiemedlemmene reagerte ikke p meldinger canada goose outlet fra Journal. Han sa da de kom dit, fant de Martinez canada goose jakke herre og Montano hadde blitt drept. Det er uklart hvor canada goose dame lenge de dde.

canada goose norge Han ville ikke si hvordan de dde, men sagt at detektorer ble underskt deres dd som homicider. canada goose norge

Drobik sa detektiver raskt identifisert en interessert person som de mistenkte for vre p vei til Colorado.

Sgt. Kevin Campbell, en talsmann for Fort Morgan Police Department, sa at Albuquerque Police Department bekreftet at de var p utkikk etter Montano i forhold til dobbeltmordet. Han sa at de ble fortalt at han var vpnet og farlig og canada goose jakke selvmordsmessig. Det er uklart fra hvem han angivelig stjal det kjretyet.

canada goose billig Den mannlige mistenkte forlot Walmart-butikken han forskte komme inn p sitt kjrety p parkeringsplassen da han ble konfrontert med varamedlemmer fra Morgan County Sheriff Office, skrev Campbell i en pressemelding. mistenkte gjorde en truende gest og ble skutt av varamedlemmer. ble flyet til sykehuset for behandling. canada goose billig

canada goose importr canada goose outlet norge Politiet har sagt hvor mange ganger han ble skutt eller hva gesturen var. De har sagt om han var bevpnet. canada goose importr norge

canada goose dunjakke Campbell sa ingen lovhndhevelse offiserer ble skadet. canada goose dunjakke

Han sa at sheriffen Jim Crone og underskriver Dave Martin hadde vrt canada goose jakke dame de som brann skudd. Kriminalitetsforskere kunne sees i kamper gjennom Martinez og Irisa Montano-leiligheten til ettermiddagen.

canada goose salg Shane Bryant, 17, sa at han hang ut p grdsplassen i nrheten canada goose herre av bygningen midt om natten da han hrte opprret. canada goose salg

hrte rope der borte, sa han. hrte ting bryte og to damer skrikende om hjelp. sa etter at skrikingen stanset, s han en mann canada goose salg g ned trappene og ut av bygningen med en duffelpose under hver arm.

canada goose i norge var alene, sa han. brydde seg ikke. Han gikk ned trappene, fortsatte g og vandre, hoppet inn i bilen og dro. sa mannen kjrte bort i en rd Volkswagen Jetta. Bilder av scenen til skytingen i Colorado viser hva som ser ut som en Jetta omgitt av kryssere canada goose i norge.