‘The Simpsons’ reagerer p kritikk at Apu er en stereotype

canada goose norge nettbutikk ekte P sndagskvelden reagerte ‘The Simpsons’ med snapshot-korthet til den siste kritikken at en av sine lengste lpende tegn er kulturelt uflsom. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose norge nettbutikk I hst fallet Brooklyn-oppstillingen Hari Kondabolu sin dokumentarfilm ‘Problemet med Apu’, der komikeren av den indiske arven veide inn i Fox-showets indiske fdt dagligvarehandler, Apu Nahasapeemapetilon, ‘gjorde canada goose jakker dame mer skade enn godt som en representasjon av indisk Amerikanere, ‘som The Washington Post rapporterte i november canada goose trillium i fjor. canada goose norge nettbutikk

canada goose norge ‘Du begynner bli flau for vre indisk,’ fortalte filmskaperen Postens Lavanya Ramanathan av slike karakteriseringer. ‘Fordi det er eneste canada goose outlet representasjon.’ canada goose norge

canada goose salg Vel, sndag kveld, tilbd ‘The Simpsons’ -laget sin retort. Kort fr den nye episoden ble sendt, ‘Simpsons’ showrunner AlJean til og med tweeted: ‘Nye Simpsons p fem minutter. Twitter-eksplosjon i handling tre.’ canada goose salg

canada goose dunjakke Episoden, med tittelen ‘No Good Read Goes Unpunished’, omhandler hvordan canada goose dame Simpson-familien legger til side sine elektroniske enheter og prver vende seg til bker i stedet. canada goose dunjakke

Marge lper inn i gjentatte problemer med sosiopolitisk uflsomhet, men nr en favorittbok fra barndommen er sett gjennom canada goose victoria et 21. rhundre prisme. Som Marge leser til datteren Lisa, fr historien ‘s’ cisgender ‘heroine en au-oppdatering. canada goose herre Snart har Marge endret s mye av boka med canada goose jakke forsk p kulturelle korrigeringer canada goose salg at den er fjernet av fortellende buer og flelsesmessige reiser.

P det tidspunktet er det ikke noe poeng til slike historier, sier Lisa. Men hva er en historieforteller gjre, spr Marge.

canada goose importr norge ‘Det er vanskelig si,’ unge Lisa svarer. ‘Noe som startet for flere tir siden, ble applaudert og canada goose jakke herre uoffensivt, er canada goose victoria parka n politisk feil. Hva kan du gjre?’ canada goose importr norge

canada goose billig Klipp til et signert Apu-bilde p familiebordet. Hans innskrift lyder: ‘Ikke ha en ku.’ canada goose billig

Som Jean forventet, tok kritikere snart til Twitter.

Kondabolu tweeted at showets svar p Apu-kritikken var en ‘trist’ tur, og han beklagede at showets takeaway fra en slik kritikk syntes vre bare at det var et sprsml om politisk korrekthet. Han s p det https://www.canada-goose-jakker.com lange lpsshowets svar som canada goose ‘en jab’ mot fremgang.

canada goose outlet norge Wow. ‘Politisk feil?’ Det var canada goose jakker herre morsomt gjre det. canada goose outlet Han visste at han skulle g etter en hellig ku. (Pun ment.) Han visste mange folk ville bare se p traileren eller se plakaten eller bare hre tittelen umiddelbart hater bare p den. Folk vil bare grte om alt i dag b / c det gjr at de canada goose jakke dame fler at de gjr noe. canada goose outlet norge

canada goose jakke oslo Respectfully Hank vant en emmy for uttrykke karakteren i 1998. Bare 20 r siden. canada goose jakke oslo

canada goose i norge For tre r siden var Azaria bare en representasjon av en karakter indisk nedstigning blant mange n p poplandskapet, om enn en ‘morsom’. canada goose i norge

Lagt til Azaria: ‘Jeg har gjort alle canada goose norge mulige nasjonaliteter p showet. Gitt, Apu har blitt veldig populr. Men jeg er en likestillingsforbryter, hvis jeg er en lovbryter. ‘.